Dux Clouding sikkerhedsforanstaltninger

Når vi taler sikkerhed hos Dux Clouding er det ikke kun at kryptere forbindelsen mellem din computer og vore systemer vi taler om, vi gør meget mere for at sikre din information.

SSL og kryptering - Vi benytter SSL, en industri standard indenfor kryptering af information fra en computer til en anden. I dette tilfælde fra din computer til vores server(e). SSL står for „Secure Socket Layer” og håndterer uden din indblanding kryptering af al information, således at uvedkommende ikke kan se eller ændre dine data på vejen til / fra Dux Clouding.

Flere forskellige niveauer af kryptering kan vælges, din browser vælger automatisk den mest sikre form for kryptering som både den og Dux Clouding understøtter. Som standard benytter vi AES kryptering med en nøglelængde på 256 bit,

hvis man prøvede at cracke krypterings nøglen med en supercomputer af tidens højeste standard, ville det tage 3,31x10^56 år.

Eller hvis man sagde at enhver person på jorden ejede 10 computere og der var 7 milliarder mennesker på jorden og enhver af de computere kunne teste en milliard nøgler i sekundet og at man i gennemsnit kunne gætte nøglen efter at have testet halvdelen af mulighederne.

Så kunne jordens befolkning i samarbejde cracke nøglen på 77.000.000.000.000.000.000.000.000 år.

Firewall en firewall er en kombination af software og hardware, der har til opgave at kontrollere den information der kan passere fra internettet og ind til Dux Cloudings servere, hvor systemet er hostet. Firewalls administrerer et sæt regler der har til formål at blokere adgang for uønskede personer og/eller vira.

Monitorering - Vi monitorerer vore servere kontinuerligt vha. En suite af IDSer (Intrusion Detection Systemer), der advarer hvis der er tegn på igangværende indbrudsforsøg på vores servere.

Automatisk Udlogning - Den automatiske udlogning er til for at beskytte din konto og din information i systemet, hvis du skulle blive afbrudt og forlader computeren uden at logge ud. Du vil blive logget ud 30 minutter efter dit sidste klik med musen, der fører til en handling i systemet.

Backup af data - Vi backer din data op i systemet dagligt, vi kører backup om natten nå der er mindst travlhed på systemet, så du ikke oplever nogle gener eller afbrydelser i arbejdet. Backup foretages til flere forskellige backup servere og data sendes krypteret.

Hosting - Dux Cloudings IT systemer er hostet hos en af Tysklands førende hosting udbydere, i brandsikrede og adgangs kontrollerede datacentre. Netværks oppetid er minimum 99,9 % og der er 24/7 standby service hvis der skulle være brug for en tekniker i forbindelse med hardware fejl.

Vi har sikret os på alle tænkelige måder for at sikre dine data og opretholde en høj oppetid.

Sikkerhedsforanstaltninger du selv kan tage

Du kan selv gøre meget for at højne sikkerheden læs her hvad vi anbefaler

Hav gode kodeord til alle dine konti

Kryptering af information mellem dig og Dux Clouding kan være nok så god, men hvis du benytter et dårligt kodeord til din konto, er der risiko for at uvedkommende kan gætte det og derved logge på din konto.

Uvedkommende benytter forskellige programmer til at gætte kodeord. Disse programmer benytter sig af lister over mest brugte kodeord og samlinger af elektroniske ordbøger og andre tricks til at gætte dit kodeord.

Sikkerheden i systemet er ikke bedre end dit kodeord så sørg for at det ikke har noget med din person at gøre, din hunds navn og nogle tal, dit barns navn etc. Selv hvis der er tal bag ved er det nemt at gætte, husk på at det er programmel der tester dit kodeord og ikke en person der sidder og prøver med et kodeord ad gangen.

Brug ikke samme kodeord på Dux Clouding, som du har på andre konti dvs. e-mail, Facebook, Amazon , Ebay etc!! Hvis et af disse systemer bliver kompromitteret har en hacker nem adgang til din Dux Clouding konto.

Hvis du har dit kodeord på papir så sørg for at det er forsvarligt gemt væk og låst inde, så andre ikke får adgang til det og skriv ikke hvilket system det giver adgang til.

Har du gemmt koden elektronisk, skal du være sikker på at den ikke er på en computer, der er tilsluttet internettet, aller bedst ville være at gemme den på en usb nøgle som er låst inde.

Hvis du har modtaget koden til dit Dux Clouding system pr. email skal du huske at slette mailen efter du har noteret dig koden andetsteds. Husk på at hvis en person får adgang til din email konto har denne derved også adgang til din Dux Clouding konto.

Vær sikker på at du er på en ssl sikret side Når du er på en ssl sikret side vil du ved siden af browserens adresse felt, se en form for hængelås, eller du vil se i adressefeltet at adressen, f,.eks https://ditcrm.duxclouding.dk, som i eksemplet starter med https, s'et står for secure. Hvis der stod http:// ville siden ikke være krypteret.

Log af Dux Clouding systemet og luk din browser Når du er færdig med at bruge systemet skal du huske at logge ud, selv om systemet automatisk logger dig ud efter 30 minutters inaktivitet er det bedst at du selv gør det så snart du er færdig med arbejdet, ellers kan andre der bruger computeren efter dig gå ind på siden hvis de 30 min ikke er gået, og fortsætte.

Slet din browser cache Når du har besøgt en hvilken som helst ssl sikret side (https://) er forbindelsen godt nok krypteret, men din browser gemmer stadig noget indhold i det der hedder „cachen” dvs. Et lager på din computer, så uvedkommende med adgang til din computer kan læse det. I Dux Cloudings tilfælde er det der er gemt hovedsageligt billeder og lignende. Læs i din browsers hjælpemenu om hvordan man sletter cachen.

Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden vi tager vore forholdsregler med hensyn til at beskytte dine data og vi har systemer på plads til grundigt at teste vore systemer og vores software.

Copyright © 2024 Dux Clouding - Alle rettigheder forbeholdes