Resumé af Dux Clouding

Dux Clouding forener alle 14 værktøjer og får dem til at spille sammen og gå op i en højere enhed:

Vigtigste Moduler i Dux Clouding Systemet

Kunder & Leverandører / CRM

Kundesystemet indsamler og ordner automatisk et hav af relevante informationer og lægger dem ind under de rigtige kunder, så du let kan overskue hver og en af dine kunder.

Fakturering

Med få museklik kan du oprette, redigere og sende fakturaer samt sende betalingspåmindelser, rykkere og kreditnotaer. Du kan også give din revisor adgang til dine fakturaer og regninger, så revisoren på let vis kan lave dit moms- og årsregnskab.

Regninger

Via Regnings-modulet kan du ordne og sortere alle dine købsfakturaer og det har aldrig været lettere at indlæse/registrere købsfakturaerne – når du modtager en købsfaktura via mail, så kan du, med et klik, direkte i mailen indscanne købsfakturaen, hvorefter al relevant information automatisk udtrækkes og ordnes , så bilagene er parat til at indgå i dit regnskab – et ualmindeligt stærkt arbejdsredskab til at holde styr på dine udgifter.

Email System

Fuldt Mail System der på genial vis er bygget sammen med de øvrige værktøjer, så du får en række højpotente og nyskabende manøvreringsmuligheder direkte fra din indbakke!

Kalender

Fleksibel og stærk kalender der kan alt det basale plus du kan dele med andre brugere på dit system eller hvem som helst i verden, som du har tildelt adgang til en eller flere af dine kalendere via det adgangsniveau, som du ønsker brugeren skal have! Det hele synkroniserer til kalenderen i din mobil og fra kalenderen i din mobil til din Dux kalender. Fås ikke meget bedre!

Journalsystem

I journal-systemet kan du skrive korte og lange noter/tekster og lægge dokumenter ind på hver kunde samt lægge billeder ind, som du kan tegne på og derved påføre grafiske noter.

Online Booking

Enkelt, stærkt, fleksibelt og solidt Booking-systemet som er bygget perfekt sammen med kalenderen. Ud over de basale funktioner, som et booking-system skal kunne, så er der en hel række spændende integreringer, såsom at du kan oprette og sende fakturaer direkte fra dit booking-modul.

Landkort

Via Landkort modulet får du et knivskarpt geografisk indblik i, hvor dine kunder bor og dine leverandører har til huse. Du kan få vist den geografiske lokation på dine kunder og leverandører helt ned på gadeplan samt sortere og ordne den geografiske visning ud fra specifikke kundegrupper, så du eksempelvis kan se, hvor alle dine mest profitable kunder bor.

Overblik / Dashboard

Som et cockpit i et fly, kan du styre stort set hele dit firma på effektiv vis via dette enkle Overblik-Modul. Det er et yderst brugbart værktøj, som hidtil har været forbeholdt store virksomheder!

Statistik

Via diverse parametre/ KPI´er (Key Performance Indicators) kan du tracke dit firmas udvikling meget specifikt enten via tal, grafer, diagrammer eller søjler inden for de tidsperioder, som du selv vælger. På den måde får du et væsentlig dybere indblik i dit firma.

Opgave Status

Nu kan du let få et samlet overblik over samtlige stadier i hver eneste af dine opgaver lige fra første kundehenvendelse til fakturering af opgaven, så du altid ved, hvad næste skridt er i hver eneste sag.

Time/Sags-registrering

Hvor, hvad og hvor lang tid har du og dine medarbejdere brugt på de forskellige opgaver, så du let kan afregne løn og skrive fakturaer

Tilbuds System

Med Tilbuds Systemet får du et overlegent overblik over dine tilbud, fordi du let kan oprette, redigere, sende og følge op på tilbud. Med få klik kan du også konvertere et tilbud til en faktura.

Kvalitetssikringssystem

Opret kvalitetssikrings skemaer på dine opgaver så du altid kan kontrollere, at kvaliteten på det udførte arbejde bliver overholdt.

Kom i gang - Prøv gratis

Glade Kunder

Copyright © 2024 Dux Clouding - Alle rettigheder forbeholdes